Lyse småkager

Skønne kardemomme- og kanelsmåkager, der kan pyntes fint med glasur og krymmel.


Til ca. 60 stk. småkager skal du bruge
200 g smør
350 g mel
1 tsk. vaniliesukker
1 tsk. kardemomme
1 tsk. kanel
85 g sukker
1 æg

Sådan gør du
Smuldr smørret i melet. Tilsæt de andre ingredienser og ælt dejen med hænderne, til den er blød. Stil dejen koldt 1/2 time.
Tænd ovnen på 200 grader. Drys mel på køkkenbordet, og rul dejen tyndt ud. Stik kagerne ud med et glas eller form, f.eks. stjerner.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og læg kagerne på.
Bag kagerne på en af de øverste ovnribber i 6-7 min. Lad kagerne køle af, inden de pyntes.

Pynt evt. med en lyserød glasur af flormelis og lidt ufortyndet rød saftevand.