Chokoladecookies hvid og mørk chokolade
Man kan aldrig få nok af chokolade cookies. Her er en skøn variant med både hvid og mørk chokolade.
Det skal du bruge til ca. 25 stk.
200 g smør
250 g lyst rørsukker
120 g farin
2 store æg
300 g hvedemel
50 g havregryn
1/4 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
50 g hvid chokolade
50 g mørk chokolade
Sådan gør du
Alle ingredienserne (undtagen chokoladen) kommes i en foodprocessor og mikses, til dejen er blød.
Hak chokoladen. Kom chokoladen i dejen, og rør den godt sammen.
Skrab dejen ud på et stort stykke husholdningfilm, og rul sammen til en pølse med en diameter på ca. 7 cm.
Læg dejen i fryseren i 30 minutter, så er den lettere at skære i skiver.
Forvarm ovnen til 190 grader.
Tag den kolde dej ud af fryseren, skær den i 1 cm tykke skiver.
Læg dem på et par bageplader med bagepapir. Der skal være god plads mellem dem.
Sæt dem midt i ovnen, og bag dem i 8-10 minutter, eller til kanten er lysebrun.
Lad kagerne køle af på pladen, før de flyttes over på en bagerist.