Cool genbrugstasker fra Rive Droite Paris

Det parisiske mærke Rive Droite Paris er ikke kun lækre tasker og weekendtasker, det er genbrugstasker af afskæringer fra gamle jeans og overskydende stof fra tekstil fabrikker. Og det er bæredygtigt! Og det er i den fineste kvalitet og de smukkeste farver.

Floden Seinen ligger som en grænse tværs gennem Paris. Opholder du dig på den venstre side, er du på Rive Gauche -  opholder du dig på den højre, side er du på Rive Droite. Heraf opstod navnet til de cool og prisvenlige bæredygtige genbrugstasker.

Rive Droite Paris

TASKER I GENBRUGSMATERIALER TIL FAMILIEN

De farverige tasker kommer i de lækreste farver og praktiske størrelser, og det er tasker til hele familien. De fås i design og størrelser, der kan bruges til stort set alle formål. Weekendtasker, tasker til hverdag og arbejde, træningtasker, indkøbstasker, strandtasker og selvfølgelig de kæreste tasker til børn. 100% recycable - 100% genbrug og miljøvenligt naturligvis. Og alle produkter pakkes i de fineste genanvendelige stofposer.

I deres accessories linje fås mindre punge, tasker og kosmetiktasker. De er rare at smide de små ting ned i, der som regel ligger og roder rundt. Alt i genanvendte materialer og de fås også i de smukkeste  farver. 

Selvom de parisiske piger bag Rive Droite, Yasmine, Sofia og Aurélie, gør alt i deres magt for at genbruge og samtidig være miljøvenlige, så lægger de ikke skjul på, at processen ikke er perfekt - endnu. De har fx. først og fremmest sikret sig, at udvaskningsprocessen for deres jeans-offcuts ikke involverer kemikalier, - til gengæld bruger den meget vand. 

 

Fås hos Calmhome.dk

 

 

Mere om: