Drømmer du om sex under stjernerne?

Det er ikke kun temperaturerne, der stiger her om sommeren. Det gør lysten til sex og intimitet med din partner også. Alle, der har oplevet sex i det fri ved, hvor fantastisk det kan være. Så hvorfor ikke bruge sommeren til lukke et frisk pust ind i dit kærlighedsliv – bogstaveligt talt.

Det er ikke kun temperaturerne, der stiger når det er sommer. De varme dage, lange lune aftener og lette påklædning fyrer også op under hormonerne og sætter for alvor gang i lysterne. Sommer og ferietid betyder for de fleste af os, at vi kommer ned i gear og får mere tid og overskud – også til vores partner. Samtidigt er de tynde sommerkjoler og den lette påklædning med udsigt til bar og brun hud også med til at sætte skub i drifterne. Følelsen af det løse, lette tøj mod kroppen, bare brune tæer i græsset og varmen fra solen mod huden virker pirrende og stimulerende. Samtidigt skaber det større sanselighed og skruer op for sexappetitten.

Sommerferie er en oplagt mulighed for at genfinde kærligheden og passionen og perfekt til lidt afveksling, og hvem drømmer ikke om lidt variation. Det kan være lidt udendørs flirt og måske ligefrem sex.

På stranden, i skoven, i regnen under nattehimlen. Sex under åben himmel er noget helt særligt og så længe du ikke krænker andres blufærdighed, er det lovligt herhjemme. Når vi har sex i det fri, bruger vi alle sanserne. Vi mærker brisen på den nøgne hud, græsset under tæerne, fornemmer duftene og lydene omkring os. Det er samtidigt lidt farligt og lidt forbudt, og det er pirrende at slippe hæmningerne løs og nyde hinanden i naturen. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Sex under stjernerne
Der er ikke noget som at have sex under en klar stjernehimmel på en lun sommeraften. At ligge sammen under et tæppe eller en dyne og mærke hinanden nøgne kroppe, mens I lytter til folk, der går forbi uden at blive set eller hørt er både hemmelighedsfuldt og erotisk. At dyrke sex mens I ser på stjernerne og himlen, er en utrolig smuk og romantisk oplevelse. Stranden er også et oplagt sted, hvis I vil dyrke sex i det fri. Find en god klit gerne med højt græs omkring, hvor I kan være i fred. Lyden af havet, duften af saltvand og følelsen af vinden mod den nøgne hud er med til at give en boblende følelse af frihed og pirre sanserne. Havet er også et fantastisk sted, da vandet skaber opdrift og får kroppen til at føles lettere. Tag fat omkring din partners nakke og slå benene omkring ham. At dyrke sex i denne stilling, vil fra land blot ligne en hed omfavnelse. I behøver ikke nødvendigvis at få orgasme, for bare det at være nøgne og tætte er pirrende og fungerer som et dejligt forspil.

Sex i skoven er den form for udendørs sex, som de fleste forbinder med sex i det fri.
Søg væk fra stierne og find en lysning med krat eller tæt buskads, hvor I kan være alene. Lav en lækker picnickurv og mad hinanden med lækkerier eller spis af hinandens kroppe. Solen smelter hurtigt et stykke chokolade, og det er lækkert at slikke af. Nyd at kigge op i trætoppene og himlen, mens I mærker vinden, lytter til fuglene og fornemmer duftene fra skovbunden. Dyrk sex op ad et træ eller brug naturens eget legetøj - en fjer til at kilde med eller en lille gren til et kærligt svirp bagi.

 

Kilde: Sexolog Rikke Thuesen

Pernille Lewinsky Kofoed

Pernille er freelance journalist og sideløbende med skriveriet underviser hun i yoga. Hun brænder for sundhed i bred forstand og har derfor gennem mange år skrevet om kost, motion, psykologi, yoga og mental sundhed for en lang række ugeblade og magasiner.