Fisk til aftensmad på 20 minutter

Mange familier har dårlig samvittighed over, at de ikke spiser nok fisk. Vi ved godt, det er sundt. Vi ved bare ikke, hvordan vi tilbereder fisk og tænker at det svært, bøvlet og dyrt. Men dét er der råd for. Fisk er nemlig tit på tilbud, og der er masser af retter, som kan laves på 20 minutter eller derunder.

Mad tilberedt på 20 minutter
Ofte griber familierne til de gammelkendte ’travere’ med frikadeller, kylling og hakkebøf. Især fordi hverdagen er travl. Men fisk er faktisk langt hurtigere at tilberede end det meste kød – og så er det aldrig hårdt eller sejt. Hver fjerde dansker mener, at de vil spise mere fisk, hvis de kender retter, der tager under 20 minutter. 
Glyngøre, der står bag en populær nyskabelse på fiskefronten, NemFisk saucerne, har taget udfordringen op sammen med blandt andet hele Danmarks husmor, Ann-Alicia Illskov, og en række bloggere. De har skabt 20 fiskeretter, der kan laves på 20 minutter. Alle opskrifter kan findes på Glyngoere.dk. Her får du en af dem.

PASTA I FAD MED TUN OG DILDSAUCE - 20 MINUTTER !

Det skal du bruge

· 4 dåser tun
· 1 dåse majs
· 1 dl. ærter
· Pastaskruer til fire personer
· NemFisk Dildsauce
· Parmesanost

Sådan gør du

Opvarm ovnen til 200 grader. Kog
pastaskruerne, og læg dem i et
ildfast fad. Bland pastaen med tun,
majs og ærter. Hæld dildsaucen over,
og drys med parmesan. Bag retten i
ovnen i 15-20 minutter.