Min graviditet uge for uge

”Det var min dagbog fra graviditeten, der hjalp mig til at forstå min reaktion på det at blive mor. Og det er netop denne oplevelse der gør, at jeg rigtig gerne vil hjælpe andre kvinder til at få så skøn og ubekymret en graviditet som muligt."

At vente og få sit første barn er nok en af de største begivenheder i en kvindes liv. Og uanset hvor skønt, smertefuldt, spændende og skræmmende det er … så kan du ikke huske særlig meget af det bagefter!
 
Det er her bogen, "Min graviditet – uge for uge" kommer ind i billedet. Det er din bog – eller rettere: Det bliver det, når du begynder at skrive om alle de tanker, følelser og oplevelser, du har i løbet af de 40 uger, en graviditet varer. Små indgangstekster til alle ugerne plus en lange stribe spørgsmål og praktiske fif kan hjælpe dig i gang med at skrive.
 
Brug dagbogen som et lille ’helle’ i en særlig tid, og gem den som et uvurderligt minde for dig selv – og dit barn, når han eller hun bliver større.
 
Bogen, som er i familie med Gads Forlags Fortæl-serie for bedsteforældre, mødre og fædre, er naturligvis også en oplagt gave til en vordende mor!
 
Jonna Nørgård Pedersen (født 1981) begyndte at skrive dagbog, da hun ventede datteren Caroline og skulle have styr på alle de nye følelser og tanker – positive som negative – som meldte sig i takt med at maven voksede. Hun bor i Skovlunde ved København med kæresten og deres fælles datter, der kom til verden i 2013.