Bare vi ikke skal ha´ tøjet af

Over 50 % af alle ægteskaber bliver opløst, familier bliver splittet og børn skal undvære deres far og mor en stor del af deres barndom. Hvorfor er den kærlighed og det parforhold, de fleste af os ønsker os, så besværlig for så mange?

Foto: Stine Heilmann

Parterapeut og forfatter Katrine Axholm har 12 års erfaring med at hjælpe par med ondt i kærligheden. Uanset om det handler om utroskab, konflikter, forskellighed eller mangel på passion, så er der hjælp at hente. Med 17 kærlighedshistorier fortæller Katrine Axholm i bogen "Bare vi ikke skal have tøjet af" om nogle af de mest almindelige årsager til, hvorfor parforholdet kan være så svært og smertefuldt, at så mange vælger at gå fra hinanden, hvis ikke de får hjælp i tide til at indse, hvad der kan være årsagen til problemerne.

Du vil garanteret kunne genkende dig selv og dit eget parforhold i nogle af bogens historier. Uanset om du har udfordringer i parforholdet eller lever i det gode parforhold, vil du helt sikkert få nogle gode indsigter med dig, så du får inspiration og forhåbentlig også lyst til at gøre noget nyt og bedre hjemme hos dig selv.

Bare vi ikke skal have tøjet af af Katrine Axholm. Pris 270,00, 256 sider. ContentPublishing