Flydende magi

En brun juice lavet på gulerødder og spinat! Nej vel?

Det er jo de færreste, der har lyst til at drikke sådan en - og slet ikke børn. Derfor er alle opskrifterne i bogen "Flydende magi – Juicer og smoothies til børn" ikke bare smagsmæssigt afstemt til barnlige smagsløg, der er også kælet for farverne.

Forfatter og Juice- og smoothie ekspert Mads Bo, har givet den fuld gas i køkkenet og skabt sunde og magiske smagsoplevelser til børn og barnlige sjæle. Han har designet 34 opskrifter med ét for øje - at få børn til at drikke flydende solskin.

"Mange børn er ikke så vilde med at spise grøntsager som broccoli, rødbeder og spidskål, og det er her, friskpressede juicer og smoothies kommer ind i billedet", forklarer Mads Bo, der har stort fokus på netop at liste de grøntsager i juicerne, som kan være svære at putte i madskassen eller på middagstallerknen.

Som forælder har man ét skud i kammeret, så det gælder om at ramme rigtigt første gang. Hvis man én gang har præsenteret poderne for en trist porre/spinatjuice, er det meget svært at få dem med på vognen næste gang. Så brug bogen som inspiration og bliv med tiden din egen juiceekspert, lyder opfordringen fra juicemesteren.
Bogen kan bestilles hos Highonlife.dk