Kom med til yogafestival?

Er du vild med yoga? Og har du lyst til at dyrke yoga under åben himmel, møde yogaens mange former og få mulighed for at mærke, hvilken yogaform, der passer til netop dig? Så kan du overveje at tage med på en af sommerens mange yogafestivaler, der afholdes rundt omkring i Danmark. Her er der plads til alle uanset alder, køn, højde og drøjde eller fysisk form.

Yoga er for ALLE og er en af de motionsformer, der både har fokus på sindet og kroppen. De fleste bliver bidt af yoga, fordi de oplever, at det giver en dejlig afslappende følelse i kroppen samtidigt med, at det virker afstressende på sjælen. Og udover at yoga blandt andet strækker og smidiggør kroppens mange muskler, sener og bindevæv, giver dig en rank holdning og flad mave, ja så viser et hav af undersøgelser, at yoga også bedrer fordøjelsen, gavner hormonbalancen, øger blodcirkulationen og booster humøret – for bare at navne nogle af de mange sundhedsmæssige og positive sidegevinster ved yoga.

Nemt og billigt
Foruden yogaens mange sundhedsfordele så kræver det hverken dyrt grej eller moderigtigt udstyr at dyrke yoga. Et par bløde, behagelige bukser, en t-shirt og bare tæer kan snildt gøre det ud for din påklædning. Desuden kan du dyrke yoga når som helst og hvor som helst.It can also be practiced inside the house or in the open, singly or in groups. Morgen og aften, ja, sågar i din frokostpause. Indendørs på stuegulvet eller – hvis vejret tillader det - udendørs på stranden, i skoven eller i haven. Du kan lave yoga alene eller sammen med andre. Og så kan yoga praktiseres året rundt. Så det er bare med at komme i gang. Namaste…

Kom og vær med til yogafestival
Hvis du har lyst til at bruge sommeren på at dyrke yoga, er der masser af muligheder rundt omkring i Danmark. Her kommer blot et lille udpluk af sommerens mange yogafestivaler:

Fredericia Yogafestival
Hvor: Fredericia Idrætscenter
Hvornår: 16. juni 2018
Læs mere: www.f-i-c.dk/kalender/yogafestival-2018

Femina yoga
Hvornår: 17. juni 2018 (København) og 1. juli 2018 (Århus)
Hvor: Foregår på hhv Charlottenlund Strandpark og Mindeparken, Århus
Læs mere: www.femina.dk/feminayoga

Tisvilde Yogafestival
Hvornår: 30. juni-1. juli 2018
Hvor: Festivalen er placeret ved stranden i Tisvilde
Læs mere: www.tisvildeyogafestival.com

Nordic Yoga Festival
Hvor: Hindsgavl Slotspark, Middelfart
Hvornår: 1. juli 2018
Læs mere: www.yoganesh.dk

Århus Yogafestival
Hvornår: 15. juli – 17. juli 2018
Hvor: Skt. Lukas Kirkeplads 1, 8000 Århus C
Læs mere: www.aarhusyogafestival.dk

Copenhagen Yoga Festival
Hvornår: 24. august – 26. august 2018
Hvor: Foregår på Amager Strand/København
Læs mere: www.copenhagenyogafestival.dk