Rørende billedbog

"Kære Mor og Far" er en poetisk billedbog om den kærlighed, der er så vigtig for barnet. Den kærlighed, som barnet har brug for og skal leve af hele livet. Kærligheden fra forældrene.

Den kærlighed kan desværre være svær at finde for nogle børn – også i lille Danmark. Men selv om den er svær at finde, så bærer barnet den med sig. På den en eller den anden måde.
Bogen kan bestilles med rabat her hos Saxo.dk.

Historien er bygget op som et brev, skrevet af et barn, som har voldelige og alkoholiserede forældre. I fortællingen "finder" barnet forældrenes kærlighed i bogstaveligste forstand. Og hun tager den med sig i overført betydning. Fantasien har tilladt hende at se, hvad forældrene ikke kunne vise hende.

Kære Mor og Far er på en og samme tid en smuk og barsk fortælling. Forfatteren Karin Feit Almbergs ord er få og nøje udvalgte. Lars Gabels illustrationer er smukke, selv om de har en dyster tone. Det tætte samarbejde har åbnet mulighed for at arbejde med store kontraster i tekst og billede. Netop dette samspil mellem ord og billeder er en del af den litterære fortælling.

Udover at være en lille fortælling om ensomhed hos børn, er det også en historie om styrken i at ville kærligheden og tage den med sig videre ud i livet.
Bogen henvender sig til børn fra 4 – 12 år. I princippet også til voksne.