ECCO Walkathon overGÅR sig selv

Tusindvis af fødder vil give ”ECCO” over hele Danmark, når fire spændende gåruter er skridtet af og står klar til det 17. ECCO Walkathon til efteråret. Der vil være noget for enhver smag, hvad enten man er til street food, at stå på Det Kongelige Teaters scene, møde en af verdens mest berømte mennesker eller slet og ret at overGÅ sig selv på en ren gårute. 

Under det 17. ECCO Walkathon til efteråret kan du ’gå penge ind med fødderne’ i København (11/9), Odense (26/9), Ålborg (1/10) og Kolding (15/10)

Der er lidt for enhver smag og til alle gangarter på hele fire forskellige ruter i København: Familieruten (6 km) tager voksne og børn på opdagelse i Jacob Riisings verden af kendte mennesker, som han har skrevet en bog om. Street Food ruten (9 km) byder på lækre street food oplevelser i Københavns hippeste madområde, Kødbyen. Bag Kulisserne ruten (8 km) giver deltagerne en helt eksklusiv teaterbillet til Det Kongelige Teater og Skuespilhuset, der i dagens anledning byder deltagerne velkommen på selve scenen og i de hemmelige kulisser. Just Walk ruten (10 km) handler 100% om at gå. Her er det lovligt at gå turen op til flere gange, hvis man er en af de helt hårdkogte, der vil overGÅ kilometerantallet man gik i fjor. 

I Odense, Ålborg og Kolding vil man kunne gå to ruter: Familie Ruten og Just Walk ruten. 

Deltagerne kan traditionen tro selv vælge, hvem de vil gå penge ind til. 1 km giver 7,50 kr. og i år kan man støtte Hjerteforeningens forebyggende sundhedsaktiviteter eller SOS Børnebyerne. 

Ecco Walkathon er stolte af at præsentere Signe Molde og Jacob Riising som årets værter i København.

Læs mere og bestil billetter her.