Støjsvag støvsuger - Vinder trukket

Konkurrencen er slut og vi har trukket en vinder. Tillykke til:

  • Rikke Rodt i Haarby på Fyn

Vi kender det alle sammen. Hjemmet trænger til at blive støvsuget, men det er svært enten fordi det lille barn sover til middag, de andre i hjemmet ser tv, dit hoved trænger til ro efter en lang dag, eller det er så tidligt om morgenen, at du ikke vil risikere at genere dine naboer med den støjende maskine.

Men hvad nu, hvis det rent faktisk var muligt at støvsuge uden at skulle tænke på at genere andre eller selv blive irriteret over støjen?
Den nye støvsuger UltraSilencer ZEN fra Electrolux er så stille, at du kan bruge tiden, når du støvsuger, på at lytte til radioen, tale med resten af familien, nyde roen.

Om UltraSilencer ZEN
Den nye UltraSilencer har bl.a. en lydsvag slange og mundstykke, der gør støvsugningen mere stille end nogensinde før. Men ikke på bekostning af effektiviteten. Støvsugerens aerodynamiske design og det dybtgående mundstykke, sikrer at får du en effektiv og kraftfuld støvsugning. UltraSilencer Zen har desuden et digital display på håndtaget, som gør det let at se, når støvsugerposen og filteret skal skiftes.
 

HØR FORSKELLEN

ALMINDELIG STØVSUGER

STØJSVAG STØVSUGER