Gulerodssuppe

Gulerødder er billige, sunde, mættende og fulde af smag, og så kan de bruges på utallige måder. Her en skøn skøn gulerodssuppe med revet ingefær, hvidløg, appelsinsaft, koriander og græsk youghurt.


Det skal du bruge:
2 løg
3 fed hvidløg
2 spsk olie
1 tsk koranderfrø
1 spsk friskrevet ingefær
1 dl. friskpresset appelsinsaft
3/4 kg gulerødder, skrællede
11/4 L hønseboullion
salt og peber
Græsk youghurt

Sådan gør du:
Pil og hak løg og hvidløg og svits det i olien sammen med korianderfrøene. Tilsæt ingefær, appelsinsaft, gulerod i skiver samt bouillon og bring suppen i kog. Lad suppen koge i ca. 30 minutter til gulerødderne er godt møre.

Blend suppen og smag til med salt og peber.
Server suppen rygende varm med youghurt på toppen.