Lækre banan pandekager

Hurtige bananpandekager med vaniljeskyr, frisk ingefær og blåbær.

Til 1-2 person skal du bruge
1 banan
1 æg
½ tsk. kanel
¼ tsk. kardemomme
1 nip salt
Smør til stegning
1 dl skyr
1 tsk. hjemmelavet
vaniljesukker
1 lille tommel ingefær
Blåbær

Sådan gør du
Mos banan med kanel og kardemomme. Rør æggene i. Smelt smør
på en varm pande, og fordel dejen til små klatpandekager. Vend,
når de tager farve. Rør skyr og vaniljesukker sammen,
og anret på de færdige pandekager med friskrevet ingefær
og blåbær. Hvis du synes, de bliver for våde og usammenhængende,
tilsæt 1-2 spsk. mel.

2 TIPS
Lav din egen vaniljesukker ved at gemme brugte stænger i et glas med
sukker. Blend det, så du altid har en lækker vaniljesukker på lager.

Hvis ikke du har skyr, ingefær og blåbær, er solbærmarmelade en
klassiker, som også giver godt modspil til de søde pandekager.