Når mor skal forkæles

Julen er og bliver børnenes fest, og for en Mor vil fokus altid være på at give sine guldklumper en fantastisk december og en skøn juleaften. Men selvfølgelig skal Mor også forkæles – det har alle mødre fortjent – og ligeså fantastisk det er at se børnenes øjne lyse op, når de pakker gaver op juleaften, ligeså forventningsfulde vil de være, når Mor skal åbne deres gaver op. Særligt, hvis de har været med til at vælge noget fra mors ønskeliste.

Når I sidder sammen rundt om køkkenbordet, og hygger med børnenes ønskelister, er det sjovt og  hyggeligt, hvis Mor også er en del af ønskelisteskrivningen, og skriver sin egen lille ønskeliste. Måske I kunne tage en runde og fortælle hver især, hvad der står øverst på ønskelisten?

Men hvad ønsker man sig som Mor? Det er altid dejligt at få gaver, især når de kommer fra de nærmeste. Der findes et hav af personlige gaver – hvor blandet andet smykker altid er et hit. En halskæde, et armbånd eller et par øreringe er dejlige gaver – ikke mindst når smykket er fra børnene. Et smykke har altid en eller anden form for affektionsværdi, og det gode er, at det ikke engang behøver at være en dyr affære. Smykker fra blandt andet Dyrberg Kern, kan erhverves fra 200 kr.

Er Mor mere til oplevelser, så kunne et af juleønskerne også være et gavekort til at få én på opleveren – enten alene eller sammen med hele familien. Har man brug for alene-tid, kunne et juleønske for eksempel være en spa-oplevelse, hvor man får 100 % forkælelse, samt ny og forbedre energi til at klare dagens udfordringer. Hvorimod, hvis man drømmer om oplevelser sammen som familie, så kunne et gavekort til biografen eller måske en tur til Den Blå Planet, være et oplagt ønske. Et gavekort til oplevelser ligger i mange prisklasser, og kan også erhverves for blot et par hundrede kroner.

Og hverken far eller børnene behøver at bevæge sig ud i juletravlheden. Det er nemt for dem, at købe både gavekort og smykker online.

Freelanceskribent Rasmus S. Knudsen

Rasmus Knudsen arbejder med kommercielle partnere, hvilket betyder, at der kan være affiliate links eller native content i artiklerne. Familieguidens redaktion går meget op i, at indeholdet af artiklerne giver vores læsere den samme læseværdi, som de øvrige artikler på siden. Brandprofilen har ingen indflydelse på vores øvrige redaktionelle arbejde.