Strygemærker med navn

Alle der har børn i børnehave eller folkeskolealderen kender til at miste tøj, som bliver glemt eller efterladt, fordi børnene har travlt med at lege. Som regel ender tøjet i ”glemt tøj kassen” og kan ikke finde hjem til sin ejermand igen, fordi ingen ved, hvem tøjet tilhører. 


Det er der forsøgt flere løsninger på, - bl.a. skriver nogen med sprittusch, der aldrig holder i vask, mens andre tager sig tid og gør sig umage med at sy mærker på med navn - men begge dele er nu overflødige.

Strygemærker med navn, der – som navnet antyder – stryges let direkte på tøj, sengetøj, håndklæder og hvad der nu ellers tages med ud af huset af børnene.

Strygemærkerne er lette at håndtere og kan modstå kogevask (90 grader) uden at misfarve eller falde af. De er fleksible og bliver siddende på tøjet.

Tøjets kvalitet
Det er nu sjældent at tøj ligefrem vaskes ved de helt høje temperaturer som 90 grader, men husk aligevel at check, hvad det tøj du stryger på kan holde til af temperatur. F.eks. vil en polyesterjakke eller en almindelig regnfrakke ikke kunne modstå høj temperatur fra strygejernet, da de kan smelte.

Så husk blot at checke, hvad tøjet kan tåle af temperaturer, inden du stryger mærkerne på. 

Mere om: 

Freelanceskribent Rasmus S. Knudsen

Rasmus Knudsen arbejder med kommercielle partnere, hvilket betyder, at der kan være affiliate links eller native content i artiklerne. Familieguidens redaktion går meget op i, at indeholdet af artiklerne giver vores læsere den samme læseværdi, som de øvrige artikler på siden. Brandprofilen har ingen indflydelse på vores øvrige redaktionelle arbejde.