Pandekage Haps
Fra Felix Smith og Marie Schmidts bog Køkken & kaos bringer vi her opskriften på skønne Pandekage Haps ...:
Det skal du bruge
Pandekagedej
4 æg
4 dl mel
1/2 tsk salt
3 tsk sukker
4 dl mælk
3 spsk smør
1/2 vaniliestang
smør til stegning
Creme
4 dl. Creme Fraiche 38%
4 spsk flormelis
1/2 vaniliestang
skallen af en appelsin
Sådan gør du
Start med at smelte smørret i en gryde
Kom resten af ingredienserne i en skål eller blender og pisk det godt sammen.
Tilsæt det smeltede smør undervejs.
Bag tynde pandekager af dejen og lad dem køle lidt af, mens du pisker eller blender creme fraiche, flormelis og vaniliekorn sammen til en creme.
Smør cremen ud i et tynt lag på pandekagerne, rul dem sammen og skær dem i mundrette stykker.
Anret pandekagerne på et stort fad og pynt med appelsinskal, appelsinfileter, friske bær og drys flormelis - igennem en ssi - ud over det hele
Tip
Pandekagere kan sagtens bages og rulles dagen før!