Bag et juletræ

Her får du opskriften på en flot og sjov juletræs kage, som med sikkerhed vil begejstre.

Det skal du bruge:
380 g mel.
4 spsk. kanel
250 g smør
200 g sukker
2 æg

Pynt: flormelis, pasteuriseret æggehvide og slik

Sådan gør du:
Bland ingredienserne til dejen sammen, og ælt den godt. Rul dejen ud på et meldrysset bord med kagerullen. Stik stjerner ud med ka­ geforme i forskellige størrelser. Bag kagerne
i 6 minutter ved 200 grader. Lad kagerne køle af.
Rør lidt æggehvide i flormelissen til en glasur. Sæt kagerne sammen til et træ med glasur imellem. Pynt træet med slik, der er sat fast med glasur.
kanel og bagepulver i melet. Tilsæt mel og de revne gulerødder i æggemassen, og bland de­ jen sammen. Hæld dejen i en smurt kageform. Bag kagen i 20 minutter ved 200 grader. Pres appelsinen, og bland lidt saft i flormelissen til en glasur. Hæld glasuren over kagen, og pynt med reven appelsinskal.

Jeg ønsker dig og dig familie mange gode timer sammen til at bage og smage samt klippe og klistre med min bog Julebogen.

 

 

 

Sabine Lemire

Sabine Lemire er stylist og særligt dygtig til børneaktiviteter, mad og indretning. Hun har udgivet et hav af bøger fyldt med kreative idéer til hele familien. Alle kan købes på Lemire.dk.