Hjemmebagte pølsehorn
Hjemmebagte pølsehorn er nemme at lave og super praktiske til f.eks. skovturen.
Det skal du bruge
● 25 g smør
● 4 dl letmælk
● 1 dl tykmælk
● 25 g gær
● 2 tsk sukker
● 1 tsk groft salt
● ca. 800 g hvedemel
● Ketchup
● 8 pølser
Sådan gør du
● Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
● Hæld blandingen i en skål, tilsæt tykmælken og rør gæren ud heri.
● Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen.
● Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
● Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
● Rul dejen ud og skær lange bånd af dejen, som rulles om hver pølse.
● Læg pølsehornene på bagepapir på bageplader.
● Lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time.
● Pensl med sammenpisket æg og bag pølsehornene midt i en 225° varm ovn i ca. 15 min.